مواد لازم
برای 6 تا 8 نفر :
برنج 1000 گرم
گوشت بره 1500 گرم
هویج 1500 گرم
شكر 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوری...
طرزپخت:
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل می کنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند مرغ را می پزیم استخوانهای آنرا میگیریم و آب مرغ را که باید در حدود نصف لیوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن مخلوط می کنیم و برنج را آبکش می نمائیم و هویج آماده شده و مرغ را لای پلو می گذاریم پلو را مطابق دستور دم میکنیم و مثل شیرین پلو در دیس می کشیم و روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزیین کنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم . ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم
نظرات شما عزیزان: